Електронна форма - временно не е активна

ПАРТНЬОРИ
ЗА КОНТАКТИ:
Найден Найденов
0888709094 / 0897202865
djgroup@abv.bg

ПАРТИ ТЕНТ - ШАТРИ
сватби караоке тематични партита семейни празненства
Детски партита

Събития

Държим в ръцете си духът на доброто настроение !!!

    New Dj Group е екип от София, и дейност в цялата страна, който се състои от професионални озвучители и осветители,  водещи в бранша парти и сватбени Dj-и, с богат опит в организиране, провеждане и озвучаване на партита, сватби, публични изяви, конгреси, конференции, фестивали, конкурси, концерти, детски партита и програми с аниматори за деца и възрастни, караоке, абитуриентски изпращания, балове, коледни и новогодишни партита и всякакъв вид мероприятия. Разполагаме с ефектно осветление, сценично осветление, сцени, презентационна техника, конферентна апаратура, кабини за превод, мощна професионална озвучителна апаратура, без ограничения за място, време и начин на изпълнение. Работим добре в екип със заведения, комплекси и фирми свързани с нашата и подобна дейност.
Предлагаме още – комплексни кетъринг услуги, шатри, фото и видео заснемане, флористи, декоратори, осигуряване на водещи, танцьори, певчески изпълнители,тиймбилдинг, рафтинг, екстремни спортове, координатор на събития и всичко необходимо за вашето мероприятие с гарантирано качество.
    Предлагаме ви уникалния шанс - услуга, която никой до сега не е предлагал в България - Last Minute Dj
    Last Minute Dj, е новаторска услуга, която ви осигурява озвучаване и Dj дори в последния момент, непосредствено преди началото на вашето парти или партито което сте организирали за ваши клиенти, приятели или близки.
  Методът ни на работа гарантира качество и позволява да Ви предоставим търсената от Вас услуга, на конкурентна цена, в точното време на желаното от Вас място.
  Желанието ни е да изградим дълготрайно и ползотворно партньорство, така че съвместната ни работа да не бъде разход за Вас, а печеливша инвестиция!
    Ако това представлява личен или професионален интерес, не се колебайте да се обадите или да изпратите и-мейл за контакт.
Знаем точната рецепта за едно незабравимо изживяване !!!